myblackbird.blogg.se

En skrivande själ

träning!

Att sitta still dag in och dag ut tar sitt pris. Lederna blir sämre och ryggen blir "gammal" ... men eftersom jag ite vill hamna där, så blir det en period mellan 4-5 månader träning. Idag var första dagen, upp tidigt, frukost, skola och sedan simning. 
 
Simning är bra för ryggen och leder (knäna), axlarna .... Man använder hela kroppen när man simmar. och tar man ett pass på en och enhalv timme ... man känner av muskeltrötthet. Avsluat med nedvarvning, strecha .... man blir vigare, rörligare och man blir piggare. Sover bättre, äter bättre. Dessutom kommer man börja äta större portioner, och det ska man under aktiv träning!
 
kosten då ... äter precis som vanligt, det som är mindre är sockret. Jag har inte Slutat äta socker, men jag äter en mindre mängd .... man sätter krav man klarar av. Man lever bara en gång.
 
men som tips, vi ska ha främande och ska fika. Baka kakorna själv, bättre än de i butiken, även om butiken ibland kan vara snabbare och kanske till och med godare. 
 
Är du beroende av ngt? testa, gå in i butiken, granska allla sötsaker. köp inget... blir du extremt sugen på ngt?
 
erkänn för er själva, bara du kommer veta sanningen. Acceptera sanningen och du kommer förvåna dig själv .... så enkelt är de !
 
 
Ha det gött !
Taggar: Kost, beroende av något, bra för leder, bra för ryggen, mat i samband med träning, ryggproblem, simning, simning bra för leder, simning bra för ryggen, träning, tränings tips, träningstips;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: